Hoofdsponsor
Overige sponsors
Sponsoren introductie

De sponsoren voor de periode van 2015 t/m 2017 zijn,

 • Rabobank Amerstreek
 • Y-Con
 • T.I.B.
 • Zwaluwebouw
 • Breda Bouw
 • Lubron
 • De Haan Nijkerk
 • Abalco
 • Precious Apperances
 • Rullens Tweewielers
 • Marquart Architecten
 • Fortune Koffie
 • Bakkerij van der Steen
 • T&S Koeltechniek
 • Hof van Holland
 • BRG Accountants
 • John Dekkers Stucwerk

john dekkers 2

 

Wederom twee nieuwe sponsors voor  w.c. de Pedaalridders. 

Afgelopen weken zijn er al vele sponsorcontracten getekend bij de grootste wielerclub uit Made.

Alweer zelfs twee nieuwe bedrijven waren bereid om de club een warme handreiking te doen.   

Stucadoorsbedrijf  John Dekkers uit Zevenbergen was een van de sponsors die al ruim van te voren had aangegeven de club te willen ondersteunen als de tijd daar was.

John Dekkers is zeker geen vreemde in de wielerwereld, zo is hij al jaren betrokken bij de profronde van Zevenbergen ook als sponsor.

Dekkers die al jaren een gespecialiseerd bedrijf is in onderhoud en renovatie projecten en ook samen met andere sponsor Zwaluwebouw vele mooie projecten heeft gemaakt.

De andere sponsor De Haan Transport uit Nijkerk is een gerenommeerd bedrijf dat begonnen is in 1958 als brandstofhandel.

VOF transportbedrijf G.L.de Haan  is inmiddels uitgegroeid tot een gewaardeerd transportbedrijf met 28 vrachtwagens in allerlei combinaties.

Een groeiend kring van opdrachtgevers weet waar VOF transportbedrijf de Haan voor staat. 

Vakwerk niet van A naar B maar van A tot Z.


P1040158Sponsor rullens

 

Rullens Tweewielers verlengd sponsorcontract bij W.C. de Pedaalridders.

Afgelopen week heeft penningmeester Albert van Beuningen het sponsorcontract laten tekenen door dhr. Jan Rullens, eigenaar van  Rullens Tweewielers uit Made. Dit contract is er een van de vele die de Pedaalridders hebben afgesloten voor de periode van 2015 t/m 2017

De club is zeer blij met de voortgezette sponsoring die Rullens al vele jaren trouw met de club verbind. Als zeer actief lid is Jan ook met enige regelmaat te vinden bij de vele club activiteiten zoals bij de wedstrijden van de A trimmers en de mooie toertochten bij de B trimmers.

Rullens Tweewielers heeft in zijn winkel een uitgebreid assortiment aan kinder, heren ,dames en racefietsen en zijn zij dealer van de bekende Look Racefietsen.

Ook voor scooters bent u hier aan het juiste adres.

De komende weken zullen er nog een aantal handtekeningen gezet worden en zijn daar als bestuur zeer trots op.

 

PreciousAppearance 

 

Schoonheidssalon Precious Appearance sponsor van De Pedaalridders.

Afgelopen week heeft Marjolein Weise van schoonheidssalon Precious Appearance het sponsor contract met De Pedaalridders getekend. De komende drie jaar is Precious Appearance sponsor van De Pedaalridders. De salon is gevestigd in Oosterhout bij sportschool Willemsen en bestaat al meer dan 11 jaar. De affiniteit met de sport is er erg groot. Marjolein is zelf een fervent hardloopster.  Ook is zij een wielerfan en daarom sponsor van De Pedaalridders. In de salon kun je terecht voor schoonheidsbehandelingen, harsen, pedicure en (sport) massages. De Pedaalridders zijn erg blij met deze nieuwe sponsor en vanaf 2015 is deze te zien op het tenue en de website.

VanderSteen

Echte bakker Van der Steen verlengt sponsorcontract.

BRG 

BRG Accountants verlengt sponsorcontract bij

WC de Pedaalridders

op de foto de Dhr. Wil Brabers van BRG accountants

foto TIB

op de foto directeur/eigenaar van TIB Groep de Hr Ton Braunius.

sponsor T&S

op de Foto directeur/mede eigenaar van T&S de Hr Allard Prins.

Twee nieuwe sponsors voor  w.c. de Pedaalridders.

Afgelopen week heeft  Ton Fens wederom nieuwe sponsors binnengehaald voor de Pedaalridders.Ton die jaren geleden al voor de Pedaalridders zijn koersen reed bij de amateurs heeft vele connecties in het bedrijfsleven en door zijn inspanning mooie sponsors binnengehaald.Hij heeft TIB Groep en T&S als nieuwe sponsors voor drie jaar aan de club kunnen verbinden.De TIB Groep houdt zich bezig met Lucht en milieutechniek, koude techniek en heeft een eigen montage en las bedrijf.TIB is werkzaam in heel Nederland en soms zelfs over de grens.De interesse in de wielersport is ontstaan doordat men ieder jaar de TIB-GEA-Exelair mountainbike toertocht mede organiseert op de Holterberg.T&S is een bedrijf dat gespecialiseerd is klimaat oplossingen voor datacenters en utiliteits gebouwen.

marquart

 

 Nieuwe sponsor voor  w.c. de Pedaalridders.

Afgelopen week heeft  Jan Verschuren voorzitter van de Pedaalridders een nieuwe sponsor binnengehaald voor de club.De komende drie jaar is Marquart Architecten uit Raamsdonksveer medesponsor van de wielerploeg uit Made 

De affiniteit met de wielersport is groot binnen dit bureau.

Diverse medewerkers pakken regelmatig de racefiets om een toertocht te maken.

Een van de architecten is Michal Bernaciak, hij beoefent deze sport zelfs in wedstrijdverband bij deze wielerclub en is dit jaar zelfs geëindigd in de top drie van de zomercompetitie.

De club is blij met een nieuwe sponsor en Marqart Architechten zal zeker een mooi plaatsje krijgen op het nieuwe tenue en is vanaf  1 januari 2015 ook te zien op de site van de Pedaalridders.

y-con

fortune

op de foto de Hr Rene van het Geloof (L) en de hr K van Meggelen

 

Fortune nieuwe sponsor bij  w.c. “de Pedaalridders.”

Afgelopen week heeft  bestuurslid René van ’t Geloof  het derde sponsorcontract laten tekenen door dhr.K. van Meggelen, directeur van Fortune regio Breda.

Dit contract is het begin van een reeks bestaande en nieuwe sponsoren die het bestuur van de Pedaalridders uit Made wist vast te leggen voor een periode van drie jaar.

Fortune is een ondernemend bedrijf uit Made, gevestigd in de Brieltjenspolder.

Zij verzorgen bij vele bedrijven en fabrieken in het hele land de koffie en de daarbij benodigde automaten.

Fortune staat bekend als kennis van koffie te hebben en het uitgebreide assortiment warme dranken en de snelle service. 

De Pedaalridders zijn blij dat dhr. K. van Meggelen  al begin dit jaar aangaf om als sponsor op het nieuwe tenue te staan dat begin 2015 te zien zal zijn.


Abalco


op de Foto de hr Marcel Klomp (L) directeur Albalco Groep en de Hr Ton Fens namens de Pedaalridders

Drie nieuwe sponsors voor  w.c. de Pedaalridders.

Afgelopen week heeft  Ton Fens drie nieuwe sponsors binnengehaald voor de Pedaalridders.

 Ton die sinds vorig jaar actief is als renner bij de club had zichzelf aangeboden om mee te zoeken naar nieuwe sponsoren.

Hij heeft  Lubron, Abalco en Y-con als nieuwe sponsors voor drie jaar aan de club kunnen verbinden.

Deze bedrijven zijn blij om een club als de Pedaalridders te kunnen sponsoren en op deze manier op het nieuwe tenue te komen.

Y-con is een bedrijf dat zich bezig houd met regeltechniek en gebouwbeheer, Abalco is specialist in het chemisch en technisch reinigen, renoveren en conserveren van lucht, koel en warmte technische installaties.

Lubron gevestigd in Oosterhout is een toonaangevend leverancier van apparatuur ,systemen ,chemische producten en diensten voor de waterbehandeling.   


lubron

 

firma LUBRON tekent sponsorcontract bij  w.c. de Pedaalridders.

op de foto de hr Ton Fens  en (r) de hr Rob Braams ..directeur/eigenaar van LUBRON

zwaluwebouw

 

Zwaluwebouw tekent sponsorcontract bij  w.c. de Pedaalridders.

 

Afgelopen week heeft  bestuurslid René van ’t Geloof  het tweede sponsorcontract laten tekenen door dhr. van der Feijst, directeur van Zwaluwebouw.

Dit contract is het begin van een reeks bestaande en nieuwe sponsoren die het bestuur van de Pedaalridders uit Made wist vast te leggen voor een periode van drie jaar. 

Zwaluwebouw is al vele jaren een trouwe sponsor van de club en we zijn zeer blij dat zij dit de komende jaren voort zetten.

Dhr. van der Feijst gaf  als reden dat het belangrijk is om als regionaal bedrijf     een club als “de Pedaalridders “ te sponsoren.   Bij deze club rijden maar liefst zeven renners, die Zwaluwebouw als werkgever heeft.

 Bij Zwaluwebouw staat de kracht van teamgeest hoog in het vaandel en dhr. van der Feijst ziet dit ook terug bij “de Pedaalridders” die altijd als het er op aan komt elkaar steunen.

sponsor breda bouw

 

Eerste sponsorcontract is binnen voor  W.C. de Pedaalridders.

Afgelopen week heeft  bestuurslid Arjan Weise het eerste sponsorcontract laten tekenen door dhr. Kwaaitaal, directeur van Breda Bouw.
Dit contract is het begin van een reeks bestaande en nieuwe sponsoren die het bestuur van de Pedaalridders uit Made wist vast te leggen voor een periode van drie jaar. 
Dhr. Kwaaitaal gaf  als reden de betrokkenheid in de samenleving belangrijk te vinden en ziet dat in de Pedaalridders goed terug. 
Verder heeft Dhr. Kwaaitaal affiniteit met de wielersport en fietst zelf ook graag. 


Weerbericht
Agenda
Tweets (van afgelopen week)
#wielernieuws