Over

Deze pagina bevat algemene informatie over de Pedaalridders.

1. WC Pedaalridders

2. Bestuur

3. Webmaster

1. WC Pedaalridders

Welkom op de website van Wielerclub de Pedaalridders.  Aangezien je deze website gevonden hebt en dit stukje leest zul je wel geïnteresseerd zijn in de wielersport. Wel, dan heb je de website van de juiste club gevonden  want  bij de Pedaalridders zit je goed.  Wielerclub de Pedaalridders is namelijk een goed geoliede, bloeiende club die aan elke sportieve fietser iets moois te bieden heeft.

Wielerclub de Pedaalridders is een wielervereniging die 70 jaar geleden in Made is opgericht. Inmiddels is deze club uitgegroeid tot ongeveer 100 leden. Het gehele jaar door worden vele clubactiviteiten voor diverse categorieën fietsers georganiseerd.

Van half maart tot half oktober staat elke zondagmorgen een mooie gevarieerde toertocht naar alle windstreken tussen de 50 en ongeveer 100 kilometer op het programma. Deze ritten worden in een lekker tempo verreden met het motto “samen uit, samen thuis.”  Zo nu en dan is er een uitschieter naar 200 kilometer.  Ook  maken we jaarlijks een uitstapje naar de Limburgse heuvels.

Voor de meer competitie gerichte leden is er een clubcompetitie, bestaande uit 14 wedstrijden. Deze wedstrijden worden verreden op de industrieterreinen Brieltjenspolder te Made en Weststad te Oosterhout. De clubcompetitie bestaat uit een drietal tijdritten (proloog, tijdrit en korte sprint),  een puntenkoers en ritten in lijn, waarbij punten en seconden te verdienen zijn.

Voor de renners die nog meer willen is er de mogelijkheid om via onze club bij de KNWU licentie aan te vragen, teneinde deel te kunnen nemen aan de door de KNWU georganiseerde wedstrijden.

In de wintertijd wordt er gecrost tijdens een door onze club georganiseerde interclubcompetitie, bestaande uit een reeks goed bezochte crosswedstrijden nabij Made

Naast de interclubcompetitie worden nog enkele evenementen gehouden waar ook niet-leden aan deel kunnen nemen. Bijvoorbeeld een vijftal trainingswedstrijden in het voorjaar, het Kampioenschap van Drimmelen en  een rollenwedstrijd voor de jeugd op Koningsdag.

Uiteraard worden voor de diverse categorieën clubkampioenschappen gehouden en is voor de actieve leden een schitterend kledingpakket beschikbaar.

Kortom voor elke renner met sportieve wensen is er wat te beleven bij De Pedaalridders in Made.

Voor meer informatie kun je terecht op onze website of bij een van de bestuursleden.

Met sportieve groet en wellicht tot ziens op de fiets,

Jack van Dalen,Voorzitter.

  Voorzitter   

Jack van Dalen

E-mail : pedaalriddersmade@gmail.com

Secretaris
Albert van Beuningen

albertvanbeuningen@gmail.com

pedaalriddersmade@gmail.com

 
Penningmeester

Marco Knulst

pedaalriddersmade@gmail.com

Leden             

Michal Bernaciak

Email:pedaalriddersmade@gmail.com

 

Kees van Gils

E-mail:mailto:c.j.m.vangils@Ziggo.nl


3. Webmaster WC Pedaalridders

Kees van Gils/ Rene van Oorschot/Arjan Weise

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: