Madese kampioenschappen voor trimmers

19 februari zijn de wielerverenigingen  uit de gemeente Drimmelen uitgenodigd  door het bestuur van de Profronde van Made. Voor 11 mei 2019 wil het bestuur van de profronde weer een besloten kampioenschap organiseren voor alleen de wielerverenigingen uit de omgeving van Made.

Wat zou het weer leuk zijn met ( alleen) lokale trimmers op het parcours van Made  een wedstrijd te rijden in 2 leeftijdscategorieën.

Doel : een wedstrijd voor lokale trimmers aangesloten bij wielerclub uit de gemeente Drimmelen ( A groep tot 55 jaar , B Groep ouder dan 55 jaar).

Afspraak : dat er ongeveer 40 voorinschrijvingen binnen moeten zijn voor 12 maart ( dan blijft het een wedstrijd voor puur de lokale renners) de afstand zal ongeveer 30 km zijn.

Voor Pedaalridders leden telt deze wedstrijd ook voor het zomer opkomst klassement en ook voor de zomercompetitie.

Dus kom op Pedaalridders, geeft je op voor 10 maart 2019 …….. en maak het mogelijk om er mooie wedstrijd van te maken in een aantrekkelijke ambiance met veel publiek.

Pedaalridders kunnen zich aanmelden via pedaalriddersmade@gmail.com, leden van andere clubs kunnen het eigen bestuur benaderen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: