Jeffrey Verschuren wint eerste rit in lijn!

Zondagmorgen 7 april is de tweede wedstrijd voor de A competitie verreden op De Brieltjenspolder in Made. 30 renners stonden aan de start op het zonnige parcours. Meteen vanaf het startsignaal ging het los, een groep van drie renners maakte zich meteen los van het peloton. 35 ronden lang bleef dit kat en muis spel gaande. Steeds weer probeerde verschillende renners de oversteek te maken. Ook nieuwe namen binnen de club hebben laten zien wat zij waard zijn, Marc van den Hout wist er een derde plaats uit te slepen. Met een gemiddelde van net boven de 40 km/u was het een rappe koers. Jeffrey Verschuren was iedereen te snel af en ging er met de winst vandoor.

De eerste 10:

  1. Jeffrey Verschuren
  2. Quirien de Wit
  3. Marc van den Hout
  4. Erik Kuipers
  5. Camiel van den Hout
  6. René van Oorschot
  7. Corné Haanskorf
  8. René Vrins
  9. Wim ten Haaf
  10. Piet van Dongen sr.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: