Trimmers gaan tourritten weer opstarten

Vanaf 1 juli hoeft bij het sporten niet langer 1,5 meter afstand aangehouden te worden. Dit betekent dat ook volwassenen tijdens het sporten geen afstand meer hoeven te houden. We kunnen weer achtiviteiten opstarten.

Sporten is heel belangrijk voor je om fit en gezond te blijven, bovendien mag het sociale aspect zeker niet onderschat worden. We zijn dan ook blij dat we weer kunnen starten.

Gebruik je gezonde verstand ook nu we weer meer mogen. Fietsen is de mooiste sport op aarde, maar onze collectieve gezondheid is belangrijker. Voorkom ook dat je een eventuele besmetting overdraagt door je neus te “legen” tijdens het fietsen. In plaats daarvan kun je beter even stoppen om je neus te snuiten in een papieren zakdoek. Neem je verantwoordelijkheid en houd de updates van het RIVM in de gaten.

Op dit moment starten we alleen met de activiteiten voor B trimmers, A trimmers zijn welkom om aan te sluiten bij de toerritten zoals altijd. De eerste rit zal mogelijk afwijken van de 95 km rit die op het programma staat, we kijken zondag morgen waar we heen rijden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: