Uitslag 26 December

Maandag 2e kerstdag is de 5e cross verreden van de Pedaalridders veldrit competitie. In deze race is ook het clubkampioenschap van de Pedaalridders betwist. Nadat de renners vorige week een hard bevroren parcours hadden, was het door de vele regen van de afgelopen week totaal anders. Een modderig, glibberig en vooral technisch rondje lag te wachten. Na een droge start wist Jamie Lucas zich snel los te maken van het peloton. Larendo van Gennip volgde al snel op gepaste afstand. Daarachter volgde een mooie groep die streden voor een podiumplaats. Zo halverwege de race mengde Pluvius zich nog in de strijd. Hij zorgde ervoor dat het parcours nog lastiger begaanbaar werd. Gevolg meerdere schuivers en glijpartijtjes, maar uiteindelijk wist iedereen te finishen. Op de 1e plaats Jamie Lucas, 2e plaats Larendo van Gennip en 3e Jelle van Nimwegen. Jamie blijft ruim aan de leiding in het algemeen klassement. In het clubkampioenschap van de Pedaalridders is als 1e geëindigd onder de 50 jaar, Larendo van Gennip, 2e Jelle van Nimwegen en 3e Teun de Ridder. Boven de 50 jaar als 1e Richard de Been, 2e Daan van Baar en 3e Albert van Beuningen. Voor de volledige uitslag kijkt u op de website van de WC de Pedaalridders. De laatste cross is op zondag 15 januari 2023. Voor iedereen een fijne jaarwisseling en een gezond 2023.

totaal:

1. Jamie Lucas

2.  Larendo van Gennip

3.  Jelle van Nimwegen

4.  Teun de Ridder

5.  Dave van Dun

6.  Marcel Lievens

7.  Taco Lucas

8.  Jean Pierre van Dongen

9.  Davey Schepers

10. Mark van de Mierden

11. Mark van den Hout

12. Hans Meeuwesen

13. Richard de Been

14. Marije van Dun

15. Daan van Baar

16. Addy van Kuyk

17. Albert van Beuningen

18. Erik van Dongen

19. Rene van Oorschot

20. Jeroen van Kaam

21. Maikel Segers

22. Mark Louwers

23. Richard van Dinteren

 

Uitslag clubkampioenen WC De Pedaalridders

50-

1  Larendo van Gennip

2  Jelle van Nimwegen

3  Teun de Ridder

4  Jean Pierre van Dongen

5  Mark van den Hout

6  Addy van Kuyk

7 Maikel Segers

 

50+

1 Richard de Been

2 Daan van Baar

3 Albert van Beuningen

4 Erik van Dongen

5 Rene van Oorschot

6 Richard van Dinteren

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: