Jaarvergadering 2023

Vandaag heeft de jaarvergadering plaatsgevonden. Waarschijnlijk was dit de 74e jaarvergadering omdat wij dit jaar 75 jaar bestaan. Het jubileum was dan ook een van de onderwerpen van gesprek, hoe dat gaat verlopen wordt nog verder bekend gemaakt. Uiteraard kwamen ook de andere belangrijke items aan bod zoals de boekhouding, uitslagen en georganiseerde evenementen. De Pedaalridders is met haar 90 leden een bruisende club waar van alles georganiseerd wordt, daarvoor is de inzet van verschillende vrijwillers hard nodig. Ook dat was uiteraard onderwerp van gesprek. Al met al kijken we terug op een mooi jaar en vooruit naar mooie en sportieve uitdagingen die gaan komen!

Een mooie opkomst op de jaarvergadering

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: