Ledenvergadering Pedaalridders

Vrijdag 4 januari is de algemene leden vergadering gehouden bij ’t Hof van Holland in Made. 43 leden waren aanwezig om het reilen en zeilen van de club te bespreken. Bijzonder aan deze avond is dat Piet (De Schutter) van Dongen dit jaar maar liefst 60 jaar lid is van de vereniging. Hij is gehuldigd en heeft hiervoor een beeldje ontvangen. Wim ten Haaf is afgetreden als secretaris, als dank voor zijn jarenlange inzet ontving ook hij een presentje.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: