Jamie Lucas wint de cross competitie!

Zondag 6 januari is de laatste cross wedstrijd voor de competitie op de Haasdijk in Made verreden. 25 renners stonden aan de start om de laatste kans op punten goed te kunnen benutten. Binnen het klassement werd er nog flink om de plaatsen gestreden. Het parcours vol technische uitdagingen en snelle stukken was wederom uitgezet door de gebroeders Van Oorschot. Jamie Lucas ging er in het algemeen klassement met de winst vandoor, gevolgd door Hans Meeuwissen (2e) en Jens van Dongen( 3e). Het jeugd klassement onder 15 jaar is gewonnen door Joshua Weise gewonnen, Kane Verdaasdonk (2e) en Ryan de Beer (3e). De Pedaalridders top drie bestaat uit: Anton van Oorschot (1), Albert van Beuningen (2) en Arjan Weise (3).

Bij ’t Hof van Holland zijn de prijzen uitgereikt en is gezamenlijk een kop snert gegeten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: