Nieuw ronde nieuwe kansen!

Een spreuk die opgaat voor iedere wedstrijd, maar deze keer was niets minder waar. Op 14 april j.l. heeft voor het eerst een competitie wedstrijd van W.C. De Pedaalridders op het parcours van De Jonge Renner in Oosterhout plaats gevonden. Het smalle parcours met korte klim zorgde voor de nodige uitdagingen, wegrijden uit het peloton was dan ook niet evident.
De eerste ronden waren duidelijk nodig om de draai te vinden op dit parcours, daarna barstte de wedstrijd in volle hevigheid los. Dit zorgde voor spektakel voor het toegestroomde publiek.
Steeds weer was het iemand anders die weg probeerde te rijden en ieder had hier zijn eigen strategische punt voor. De juiste positie in het peloton vinden was daarbij ook een hele opgave, mede door het smalle parcours.

Het werd een sprintersbal en Jeffrey Verschuren was ook deze week niet te kloppen. Michal Bernaciak blijft de leider in het klassement. Het volgende randevu vind plaats op 28 april op de Brieltjenspolder in Made.

Klik hier voor de volledige uitslag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: