Niels van Mook wint bij De Pedaaridders!

Zondag 28 april is de vierde wedstrijd voor de competitie verreden. 27 Renners stonden aan de start op de dag na Koningsdag. Het werd een wedstrijd vol ontsnappingen en pogingen om weg te komen. Steeds weer lukte het een aantal renners om weg te rijden uit het peloton, om vervolgd weer terug gehaald te worden. Dit kat en muis spel zorgde voor grote snelheidswisselingen in het peloton, waar steeds goed samengewerkt werd. Uiteindelijk was Niels van Mook het peloton te slim af door een vlucht 4 ronden voor de meet, hoewel de sprinters toch nog dichtbij wisten te komen lukte het Niels ze voor te blijven en de overwinning te pakken!

De eerste zes:

 1 Niels van Mook
  2 Rob Rowaan
  3 Jeffrey Verschuren
  4 Michal Bernaciak
  5 John van de Korput
  6 René Vrins

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: